Ο Σεμέδο για τον τραυματισμό του: «Είναι εντάξει το πόδι μου, μην ανησυχείτε»

"Συναγερμός" στην Ομόνοια με Σεμέδο, ενόψει τελικού. Με τον Αφρικανό να καθησυχάζει εν μέρει ψες τον κόσμο, στο πλαίσο της εκδήλωσης των βραβείων του ΠΑΣΠ.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP της φετινής σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24», ο Γουΐλι Σεμέδο αναφέρθηκε στον τραυματισμό του.

«Είναι εντάξει το πόδι μου. Μην ανησυχείτε», ανέφερε στον παρουσιαστή της εκδήλωσης Λούη Πατσαλίδη, ο ειθετικός της Ομόνοιας, κορυφαίος της φετινής χρονιάς.

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2024 - 07:47

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.