90' από τον επίζηλο τίτλο ο ΠΑΟΚ, που διέσυρε τον Παναθηναϊκό - 'Εριξε στο καναβάτσο την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

90 λεπτά μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ. Στα "σχοινιά" η ΑΕΚ.

Ο δικέφαλος του Λουτσέσκου θριάμβευσε στην Τούμπα, με 4-1 επί του τραγικού Παναθηναϊκού και με την ήττα της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό με 2-0, ανέβηκε πρώτος, μια στροφή πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο Ζίβκοβιτς σκόραρε δις, Τάισον και Βιεϊρίνια από μια φορά για τους ασπρόμαυρους, ο Γερεμέγεφ μείωσε το σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με Τόμας και Μπάμπα. Με δύο γκολάρες του Όρτα, ο Ολυμπιακός γκρέμισε από την κορυφή την αρμάδα του Αλμέιδα και πηγαίνει στη Λεωφόρο για δύο αποτελέσματα, ώστε να σφραγίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα του Λουτσέσκου (77ΒΑΘΜΟΙ) θα κατακτήσει το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της αν νικήσει τον Άρη την τελευταία αγωνιστική στο "Βικελίδης".

ΟΛΥΜΠΙΚ ΠΟΔΟ.jpg

Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα χρειάζεται μια "αυτοκτονία" της ΑΕΚ, δηλαδή αποτυχία της Ένωσης να νικήσει τη Λαμία στην OPAP Arena.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας, το παίρνει η ΑΕΚ(75 ΒΑΘΜΟΙ).

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

10η αγωνιστική - Κυριακή 19 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ - Λαμία

20:00 Άρης - ΠΑΟΚ

20:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2024 - 14:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.