Ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς σφυρίζει τον μεγάλο τελικό κυπέλλου

Ο Σέρβος διαιτητής Srdjan Jovanovic είναι ο εκλεκτός της ΚΟΠ, για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola που θα γίνει στο Σάββατο 18 Μαΐου στο Στάδιο ΓΣΠ, μεταξύ της Ομόνοιας και της Πάφος F.C.

Ο Jovanovic είναι διαιτητής κατηγορίας Elite της UEFA σφυρίζοντας στο πιο ψήλο επίπεδο των διοργανώσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Είναι 38 ετών και είναι διεθνής από το 2015.

Αναλυτικά η διαιτητική ομάδα του τελικού: 

Σάββατο, 18 Μαΐου
20:00 Ομόνοια – Πάφος
Στάδιο:  Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Jovanovic Srdjan
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Stojkovic Uros
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Mihajlovic Milan
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Markovic Momcilo
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μαΐου 2024 - 12:43

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.