Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Τόμοβιτς

Οπως ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΚ, δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Νέναντ Τόμοβιτς.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τον Nenad Tomovic. O 2ος αρχηγός κλείνει με αυτό τον τρόπο την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα μας. 

Μια παρουσία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021, με τον συνολικό απολογισμό του Σέρβου κεντρικού αμυντικού να καταγράφει 102 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 3 γκολ. Ο Νenad αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές στην παρουσία της ομάδας μας στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και στην περσινή ανεπανάληπτη πορεία μέχρι την φάση των 16 του Conference League.

O σεβασμός και η εκτίμηση προς το πρόσωπο του από όλη την οικογένεια της ΑΕΚ είναι δεδομένα. Για αυτό και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι για πάντα ανοικτή.  

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. 

Ευχαριστούμε για όλα Νenad… 

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μαΐου 2024 - 11:12

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.