Ομόνοια: 'Εγινε το αναμενόμενο Sold Out!

Εισιτήρια, τέλος στην Ομόνοια. Οι πράσινοι ενημέρωσαν πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους για τον μεγάλο τελικό κυπέλλου του Σαββάτου (13/5) με την Πάφος FC στο ΓΣΠ.

Τα 8967 εισιτήρια έγιναν καπνός πριν καν περάσει η διαδικασία στην τέταρτη φάση, αυτή της ελεύθερης προπώλησης. Εισιτήριο για τον τελικό εξασφάλισαν μόνο κάτοχοι καρτών διαρκείας και μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών δεν κατάφεραν καν να βρουν ένα μαγικό χαρτάκι.

Η Βόρεια και η Ανατολική κερκίδα του ΓΣΠ θα είναι καταπράσινες από τις χιλιάδες των οπαδών της Ομόνοιας, οι οποίοι προσδοκούν ότι η ομάδα του θα πανηγυρίσει το τρίτο διαδοχικό κύπελλο και 17ο στην ιστορία της.

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μαΐου 2024 - 08:03

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.