Καλύτερος νέος του πρωταθλήματος ο Χάμπος Χαραλάμπους

Καλύτερος νέος του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο μέσος της Ομόνοιας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Τους κορυφαίους για την σεζόν 2023/24 βραβεύσε σήμερα η ΚΟΠ στην ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων. Σε αυτή τιμά, τις πρωταθλήτριες ομάδες, τους MVP, τους κορυφαίους προπονητές, τους πρώτους σκόρερ, τους πολυτιμότερους των Εθνικών ομάδων, τις ομάδες με τη μεγαλύτερη συμβολή στις Εθνικές, ενώ έδωσε και ειδικές τιμητικές βραβεύσεις.

Καλύτερος νέος του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο μέσος της Ομόνοιας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Οι δηλώσεις του:

« Είναι τιμή για μένα αυτό το βραβείο.Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν , την ομάδα μου και την οικογένεια μου που με στηρίζει».

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μαΐου 2024 - 07:46

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.