Οι ατομικές βραβεύσεις μετά από εισηγήσεις των Ομοσπονδιακών μας

Ο Ιωάννης Πίττας λόγω υποχρεώσεων του με την ΑΪΚ Στοκχόλμης εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον πατέρα του, τον πρώην αρχηγό της Εθνικής μας Πάμπο Πίττα.

Ο Πάμπος παρέλαβε το έπαθλο του Ιωάννη από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια, που εισηγήθηκε τη βράβευση του.

Σημειώνεται πως το 1997 - 1998, ο Πάμπος Πίττας βραβεύτηκε από την ΚΟΠ ως πολυτιμότερος τότε ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τις ατομικές βραβεύσεις:

Πολυτιμότερος στην Εθνική Ανδρών ο Ιωάννης Πίττας.

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Futsal μετά από εισήγηση του Ομοσπονδιακού μας Άθου Στυλιανού, ο Τάχα Ελ Κέμπε.

Στην Εθνική Γυναικών πολυτιμότερη η Μαριλένα Γεωργίου, μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας μας Στέφανου Βοσκαρίδη.

Μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας μας Κωνσταντίνου Μακρίδη, πολυτιμότερος στην Εθνική Ελπίδων ο Γιάννης Σατσιάς.

Πολυτιμότερη της Εθνικής Νεανίδων μετά από εισήγηση του προπονητή της Σάββα Σοφοκλέους η Μαρία Ζαμανή.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μαΐου 2024 - 22:03

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.