Χάλκινο μετάλλιο από την Εθνική μας ομάδα ΚΟΜΠΑΚ

Άλλη μια Διεθνής επιτυχία για την Κυπριακή Σκοποβολή. Η Εθνική μας ομάδα ΚΟΜΠΑΚ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ομαδική κατάταξη, στο 29ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Η Εθνική μας ομάδα, την οποία αποτελούσαν οι Ηλίας Ηλία, Ιάσονας Τζιοβάνη και Χάρης Κωνσταντίνου, ισοβάθμησε με 580 επιτυχίες στους 600 δίσκους με την ομάδα της Ισπανίας, αλλά κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, καθώς είχε καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα στο πεδίο βολής αριθμό 8 από την Ισπανική ομάδα, σύμφωνα με το Διεθνή Κανονισμό.

Ο Ηλίας Ηλία είχε 194 επιτυχίες στους 200 δίσκους, ενώ οι Ιάσονας Τζιοβάνη και Χάρης Κωνσταντίνου είχαν το ίδιο αποτέλεσμα, 193/200.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην ομαδική κατάταξη κατέκτησε η Ιταλία με 588/600, ενώ το αργυρό εξασφάλισε η Γαλλία με 582/600.

Μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Γάλλος Τσιάρλς Μπαρντού ο οποίος είχε μόνο μία απώλεια στους 200 δίσκους. Δεύτερος ήταν ο επίσης Γάλλος Μάθιου Ντελμάς με 198/200. Η Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κρίθηκε σε αγώνα μπαράζ μεταξύ έξι σκοπευτών, οι οποίοι ισοβάθμησαν με 197/200. Τελικά επικράτησε ο Ιταλός Ντανιέλ Βαλέρι ο οποίος πέτυχε 24/25+20.

Ο Ηλίας Ηλία με 194/200, κατέλαβε την 22η θέση στη Γενική Κατάταξη. Με μία επιτυχία λιγότερη 193/200, οι Ιάσονας Τζιοβάνη και Χάρης Κωνσταντίνου κατέλαβαν την 43η και 44η θέση αντίστοιχα.

Στο 29ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΚΟΜΠΑΚ, πήραν μέρος και άλλοι 4 Κύπριοι σκοπευτές με ιδιωτική συμμετοχή. Ο Λεύκιος Μιλτιάδους πέτυχε 191/200, ο Κυριάκος Σκορδής 171/200, ο Λευτέρης Χριστοδούλου 168/200 και ο Γιάννης Φιλίππου 161/200.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ΣΚΟΚ συγχαίρουν θερμά τους αθλητές, οι οποίοι απάρτιζαν την Εθνική μας ομάδα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και την εξασφάλιση του χάλκινου μεταλλίου, σε μια διοργάνωση στην οποία πήραν μέρος πέραν των 500 σκοπευτών ανάμεσα τους και οι κορυφαίοι της Ευρώπης.

ΠΗΓΗ: ΣΚΟΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μαΐου 2024 - 11:51

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.