ΑΠΟΕΛ : Γκαγιέγκο και Ντομίνκες τα φαβορί, προς παραμονή ο Βιγιαφάνεζ - Αποκλειστική συνέντευξη Κουγιάλη στο ΡΙΚ

" Ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του ΑΠΟΕΛ". Αυτό ανέφερε σε αποκλειστική του συνέντευξη στο ΡΙΚ, ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών, Νίκος Κουγιάλης.

Μας μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου, την επόμενη μέρα, το οικονομικό. " Περάσαμε πολύ δύσκολα, αλλά είμαστε μια δυνατή ομάδα ατόμων που είμαστε καθημερινά δίπλα στον πρόεδρο για την επίλυση προβλημάτων. Ευχαριστούμε πολύ τους παίκτες για την κατανόηση, τον κόσμο για το μοναδικό ρεκόρ, δικαίως στεφθήκαμε πρωταθλητές".

" Με ενόχλησε η συμπεριφορά Σα Πίντο, αλλά δεν το κρατάω", υπογράμμισε ο κύριος Κουγιάλης.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, το μπάτζετ θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα, ενώ άμεσος μεγάλος στόχος, είναι η επιστροφή της ομάδας σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Εν αναμονή ανακοίνωσης των παικτών που ανανέωσαν και ανακοινώνονται, ήτοι, οι Μπέλετς, Χριστοδούλου, Τσεπάκ, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Κοσταντίνοφ και Ντογκαλά. Προς ανανέωση και ο Βιγιαφένεζ, παραμένει επίσης ο Δώνης.

Μένει η ανακοίνωση για το διαζύγιο με Σα Πίντο, Γκαγιέγκο και Ντομίνκεζ οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες του.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μαΐου 2024 - 13:38

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.