Πρωταθλητής Κύπρου ο ΑΠΟΕΛ!

Ντελίριο και έκταση για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Μετά το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου, ο θρύλος του κυπριακού ποδοσφαίρου επέστρεψε στην κορυφη μετά από πέντε χρόνια, πανηγυρίζοντας το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας.  

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Mπέλετς, Σούσιτς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Τσεπάκ, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό (77′ Βιγιαφάνιες), Εντονγκαλά (89′ Τομανέ), Μαρκίνιος (77′ Δώνης), Κβιλιτάια (82′ Κρέσπο).

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ρομπέρζ, Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Ντιούνκου, Λέδες, Πονς (61′ Λόπες), Μπρούνο Γκάμα (66′ Σάντος), Φαράζ (66′ Γκιούρτσο), Τόνγκια (77′ Ντίμερς), Σολ (77′ Τρισκόφσκι).

Σκόρερ: Μαρκίνιος 10′ / Φαράζ 5′

Κίτρινες: Σούσιτς, Δώνης, Ντάλσιο / Σολ, Γκαρσία

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Έσκας Έσπεν Αντρέας (Νορβηγία)

Α’ Βοηθός Διαιτητής: ‘Ενγκαν Γιαν Έρικ (Νορβηγία)

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ντάλε Άντερς Όλαφ (Νορβηγία)

4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

VAR: Χάγκεν Τομ Χάραλντ (Νορβηγία)

AVAR: Σωκράτους Κυριάκος

Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2024 - 21:30

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.