Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ οι εισφορές για το "Αντώνης Παπαδόπουλος"!

Η εκστραστεία των φίλων της Ανόρθωσης για εξόφληση του δανείου του σταδίου "Αντώνης Παπαδόπουλος", απέδωσε καρπούς καθώς όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι οι εισφορές ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Επιφανείς και απλοί φίλοι της «Κυρίας» πρόσφεραν απλόχερα χρήματα, κρατώντας ζωντανή την ιδέα της Ανόρθωσης, σώζοντας την προσωρινή έδρα της ομάδας.

Πλέον, ξεκινάνε οι απαραίτητες διαδικασίες από τον σύλλογο για την αποπληρωμή του χρέους.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2024 - 12:53

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.