«Χρυσό» πριμ από Μαρινάκη για την πρόκριση στον τελικό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε πριμ… τελικού στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Άστον Βίλα.

Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζε το «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα και την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League. Για πρώτη φορά οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να νιώθει δικαιωμένος για τις επιλογές του τον περασμένο Ιανουάριο.

Μετά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, ο πρόεδρος των Πειραιωτών είχε ζητήσει στα αποδυτήρια από τον Κώστα Φορτούνη να του πει ένα ποσό για πριμ, με τον αρχηγό να μην ανεβάζει ψηλά το ποσό. Ο Μαρινάκης τότε του είχε πει ότι σε μια ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό, τα λεφτά που θα έπαιρναν θα ήταν πολλά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», τηρώντας την υπόσχεσή του, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πριμ ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το πιο πιθανό είναι, πως θα υπάρξει και νέο πριμ αν οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ καταφέρουν να κατακτήσουν την κούπα στον τελικό της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena, απέναντι στη Φιορεντίνα.

Πηγή: sdna.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2024 - 11:08

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.