Έμειναν στην ισοπαλία 1-1, Πάφος και Ομόνοια (βίντεο)

Συμβιβασμός στο "Στέλιος Κυριακίδης" με την Πάφο και την Ομόνοια να μένουν στο 1-1.  Πλέον, οι δύο ομάδες θα τα πουν εκ νέου σε μια εβδομάδα στο ΓΣΠ στο πλαίσιο του τελικού κυπέλλου Κόκα-κόλα.    

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Δημητρίου, Γκολντάρ, Κβίντα, Μπότσκαϊ, Ναμ (82′ Κανέ), Πέπε, Ντράγκομιρ (60′ Μπρούνο), Τζάτζα (60′ Κοντρέρας), Τάνκοβιτς (77′ Βαλακάρι), Ζάιρο (77′ Τουμάσι).

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Ουζόχο, Μίλετιτς, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς (59′ Σιπριάνο), Κούσουλος (59′ Μπασιρού), Χαραλάμπους (59′ Κασάμα), Σίμιτς, Αλιούμ, Σεμέδο (74′ Κακουλλής), Μπάκιτς.

Σκόρερ: Ζάιρο 61′ / Δημητρίου (αυτ.) 15′

Κίτρινες: – / Μίλετιτς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης»

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2024 - 21:33

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.