Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός τηλεοπτικός χάρτης - Πακέτο από την Primetel στη Cytavision, Ομόνοια και ΑΕΚ!

‘Ακρως σημαντική εξέλιξη που δημιουργεί νέο σκηνικό στον τηλεοπτικό χάρτη των ποδοσφαιρικών δικαιωμάτων, θα προκύψει από τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Primetel θα κλείσει το τμήμα παραγωγής και μετάδοσης αγώνων του κυπριακού, ισπανικού και ελληνικού πρωταθλήματος.

Όλο το πακέτο μεταφέρεται στη Cytavision! Εντός αυτού υπάρχουν οι συμφωνίες που είχε συνάψει η Primetel με τις Ομόνοια και ΑΕΚ και αφορούν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, εμπλουτίζοντας σημαντικά το πακέτο της Cytavision. Οι εν λόγω ομάδες μεταφέρονται στη Cytavision, με τα ποσά που έχουν συμφωνήσει με τη Primetel.

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta:

Η Primetel, σε απάντηση σημερινών δημοσιευμάτων, ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι έχει ανανεωθεί η Συμφωνία Διανομής Αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta.

Συγκεκριμένα οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της Primetel θα συνεχίσουν να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα από 20 αθλητικά κανάλια, τα οποία θα προβάλλουν ζωντανά περισσότερους από 100 και πλέον αγώνες εβδομαδιαίως από το Κυπριακό Πρωτάθλημα και Κύπελο αλλά και από τις πιο δημοφιλείς διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, καθώς και από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, τουρνουά τένις, μπάσκετ, πυγμαχία, ιππόδρομο και άλλα.

Τα υφιστάμενα τηλεοπτικά πακέτα της Primetel πρόκειται να αναβαθμιστούν αυτόματα με όλο το νέο συναρπαστικό επιπρόσθετο περιεχόμενο από την 1η Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συμφωνίας θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο μήνα.

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Μαΐου 2024 - 07:30

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.