"Στρατηγός" και "σκακιστής" μαζί μετά τους ευρω-θριάμβους: Η viral φωτογραφία Μεντιλίμπαρ με Μπαρτζώκα!

Μεντιλίμπαρ και Μπαρτζώκας οδηγούν τον Ολυμπιακό σε ιστορικά επιτεύγματα στην Ευρώπη και ποζάρουν παρέα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πίνουν νερό στο όνομά τους. Οι-δίχως παρωπίδες-αντίπαλοι αναγνωρίζουν τη μαεστρία τους. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» σε ευρωπαϊκούς θριάμβους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με διαφορά λίγων ωρών και ανέβασαν το κοινό τους στα ουράνια.

Ο «στρατηγός» και ο «σκακιστής», όπως αποκαλούνται οι δύο μετρ της τακτικής που πιστώνονται τις πορείες του Ολυμπιακού, πόζαραν στο «Γ. Καραϊσκάκης» λίγο μετά την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League. Άλλωστε ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας στο μπάσκετ δεν έχασε την ευκαιρία να πάει χθες βράδυ στο γήπεδο για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

«Ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, ελπίζω να πάρουμε και το τρόπαιο», δήλωσε ο προπονητής της μπασκετικής ομάδας.

Μετά την ιστορική νίκη, ο Βάσκος και ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκαν σε έναν χώρο του γηπέδου, αντάλλαξαν ευχές να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής κατακτώντας τον ευρωπαϊκό τίτλο, ο μεν στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας στις 29 Μαΐου και ο δε στο Final 4 του Βερολίνου στις 24 και 26 Μαΐου.

www.sport-fm.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Μαΐου 2024 - 12:20

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.