«Κάηκε» το Πασαλιμάνι για την επική πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Conference League με τον κόσμο της ομάδας να ξεχύνεται στους δρόμους. Χαμός στο Πασαλιμάνι από τους «τρελαμένους» Πειραιώτες.

Ένας φοβερός και τρομερός Ολυμπιακός, μετά το επικό 2-4 στο Μπέρμιγχαμ, διέλυσε την Άστον Βίλα επικρατώντας με 2-0 και στο Καραϊσκάκης και έγραψε ιστορία, καθώς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Conference League. Μετά από 53 χρόνια και τον τελικό του Γουέμπλεϊ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άγιαξ, ακόμα μία ελληνική ομάδα φτάνει στον τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με το που τελείωσε ο αγώνας ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» ξεχύθηκε στους δρόμους για να πανηγυρίσει αυτή την σπουδαία πρόκριση. Το Πασαλιμάνι «κάηκε» με τα εκατοντάδες καπνογόνα που ανάψαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, ζητώντας την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και την OPAP Arena.

Πηγή: gazzetta.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Μαΐου 2024 - 06:17

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.