Η ΣΚΟΚ υποδέχτηκε τον Πρωταθλητή Ευρώπης Άγγελο Αβραάμ

Υποδοχή αντάξια της τεράστιας επιτυχίας του, επεφύλαξε χθες η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου, στον Πρωταθλητή Ευρώπης 2024 στο Σπόρτιγκ, Άγγελο Αβραάμ.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, υποδέχθηκαν τον Κύπριο σκοπευτή ο Αντιπρόεδρος της ΣΚΟΚ και πρόεδρος της Επιτροπής ΦΙΤΑΣΚ Γρηγόρης Τούμπας, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Μιχάλης Διάκου και ο Τεχνικός Διευθυντής Πέτρος Ιωάννου.

Τον Πρωταθλητή Ευρώπης, τον οποίο συνόδευαν άλλοι δύο συναθλητές του, οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί του στην Μάλαγα της Ισπανίας, ο Χαράλαμπος Χ’Μιχαήλ και ο Χαράλαμπος Κυριάκου, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας και η σύζυγος του, καθώς και συγγενείς του.

Ο Άγγελος Αβραάμ εμφανίστηκε φορώντας το χρυσό μετάλλιο, το οποίο κατέκτησε στο 57ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σπόρτιγκ, με 188 επιτυχίες στους 200 δίσκους, ξεπερνώντας τους δύο Γάλλους, που ισοβάθμησαν με 187 επιτυχίες και αγωνίστηκαν σε διαδικασία σιουτ όφ, για την εξασφάλιση των άλλων δύο μεταλλίων.

Συγκίνηση προκάλεσε στο κοινό, το πανό, το οποίο κρατούσαν την ώρα της υποδοχής και της φωτογράφισης η σύζυγος του Μαρία και ο τεχνικός Διευθυντής της ΣΚΟΚ Πέτρος Ιωάννου.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Απριλίου 2024 - 10:00

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.