Βόλεϊ γυναικών: Στη Λεμεσό βγαίνει το ζευγάρι του τελικού

Με δύο μεγάλα παιχνίδια κρίνεται απόψε η πρόκριση στον 47ο τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών «Μιχάλης Κρασιάς». Το ενδιαφέρον στρέφεται στη Λεμεσό, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στην Απόλλων Αρένα (20:00, Cablenet3) και η Robo Markets ΑΕΛ την Ολυμπιάδα στο «Νίκος Σολομωνίδης» (20:00), στους επαναληπτικούς ημιτελικούς.

Ο Απόλλων έχει το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0 σετ στον πρώτο ημιτελικό. Οι γαλάζιες θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ βολεύονται και με ήττα 2-3 σετ. Η Νέα Σαλαμίνα πάει με στόχο τη νίκη με 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ολυμπιάδα έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη με 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα. Οι γαλαζοκίτρινες με όπλο την έδρα και την παράδοση στοχεύουν στην ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για 39η φορά. Χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ. Η πρωταθλήτρια ομάδα της Νεάπολης, θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό για 5η φορά στην ιστορία της. Βολεύεται και με ήττα 2-3 σετ.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Απριλίου 2024 - 10:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.