Ανορθωση: Η νέα γ.σ, το πλάνο για το έλλειμμα, οι προσφυγές και η μείωση του μπάτζετ!!

Σε νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 24 Απριλίου, μεταφέρονται οι πολύ σημαντικές εξελίξεις στην Ανόρθωση, για την κρίσιμη επόμενη μέρα. Τα μέλη στο Σωματείου ενημερώθηκαν για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, το γήπεδο και λοιπές εγκαταστάσεις, τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών Πουλλαΐδη, αλλά και το οικονομικό πλάνο του Ανδρέα Σάντη. 

«Ενωτικό το κλίμα - Η μεγαλύτερη προσέλευση των τελευταίων ετών», αναφέρει η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

Ιδιαιτέρως δύσκολα πάντως τα πράγματα στην Κυρία, καθώς το έλλειμμα και η ανάγκη για χρήματα ανέρχεται σε ένα ποσό κοντά στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Δύσκολα προχωρεί το θέμα συναψης δανείου, καθώς θα πρέπει να κατατεθούν ως εγγύηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα, μέχρι το 2027. Για αυτό γίνεται άνοιγμα για οικονομική ενίσχυση, από επιφανείς Ανορθωσιάτες και απλούς φιλάθλους, στόχος ένα ποσό της τάξης των 2 εκ.ευρώ.

Για το θέμα του γηπέδου, αναφέρθηκε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να βρεθούν… ξεχωριστά χρήματα, ενώ ξεκαθαρίστηκε από τον πρόεδρο, πως δεν έχει προχωρήσει ακόμη το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη. Που έλαμψαν διά της απουσίας τους ψες, ηχηρή και η απουσία του προέδρου Ευγένιου Χαμπουλλά.

Ο Ανδρέας Σάντης επιβεβαίωσε πως όντως 9-10 ποδοσφαιριστές έχουν στείλει επιστολή και αν δεν πληρωθούν θα προχωρήσουν σε προσφυγή, ενώ δήλωσε πως το μπάτζετ της νέας σεζόν θα μειωθεί αισθητά και προς αυτόν τον σκοπό, θα γίνει προσπάθεια να τερματιστούν συμβόλαια με το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Απριλίου 2024 - 11:33

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.