ΑΕΖ – ΑΕΛ 1-5: «Καθάρισε» με 5άρα και στυλ (vid) - Επιβεβαίωση για κατ'ιδίαν συναντήσεις με υποψηφίους επενδυτές

Με τρία γκολ στα πρώτα 36 λεπτά και άλλα δύο στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΖ, επικρατώντας με 5-1 στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή», επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από τέσσερις ισοπαλίες.

Οι Μακρής (20′), Μίντσεφ (29′, 67′), Μεντόσα (πεν., 36′) και Χριστοδούλου (90’+4) ήταν αυτοί που σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, ενώ για την ομάδα του Ζακακίου μείωσε ο Χρίστου (87′). Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σαρφό με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 82′.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΖ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Μιλοσάβλεβιτς, Παστελλής (72′ Χαραλάμπους), Ε. Αντωνίου, Χριστοφή (60′ Σαρφό), Χρίστου, Σάμπο, Ρότσα-Σάντος (72′ Ιωσηφίδης), Σλόγκαρ, Χατζηβασίλης (60′ Ρουίζ), Κλε (60′ Σιφναίος), Ντιγκινί.

ΑΕΛ (Αλέξης Γαρπόζης): Ολιβέιρα, Συλβέστρος, Φραντζής, Μεντόγεβιτς, Νεοφύτου (65′ Νεοφύτου), Σέρνιτς, Παπαφώτης (53′ Μαρς), Μεντόσα (65′ Θεμιστοκλέους), Μορέιρα (75′ Χριστοδούλου), Μακρής, Μίντσεφ (75′ Κολιάς).

Σκόρερ: Χρίστου 87′ / Μακρής 20′, Μίντσεφ 29′, 67′, Μεντόσα 36′ (πεν.), Χριστοδούλου 90’+4

Κίτρινες: – / Φραντζής

Αποβολές: 82′ Σαρφό / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Μεταξάς Μιχάλης

4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Σάββα Γιώργος

Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Η ΑΕΛ ανέβηκε στους 44 βαθμούς και τη 2η θέση του β’ γκρουπ (υπερτερεί της Νέας Σαλαμίνας στην ισοβαθμία), ενώ η ΑΕΖ παρέμεινε στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς.

Επιβεβαίωση από επίσημα χείλη, για κατ’ιδίαν επαφές με επενδυτές (γερμανούς), που ενδιαφέρονται σοβαρά για την λεμεσιανή ομάδα.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Απριλίου 2024 - 11:25

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.