Τέταρτη διαδοχική ήττα για Μπακς

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι Μπακς λίγο πριν την έναρξη των playoffs. Τα «ελάφια» ηττήθηκαν με 122-109 από τους Νικς στο Μιλγουόκι και πλέον η μάχη για την δεύτερη θέση της Ανατολής έχει «φουντώσει». Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα και η έκτη στα τελευταία επτά ματς για τους Μπακς, που με ρεκόρ 47-31 κρατάνε «με νύχια και με δόντια» την δεύτερη θέση της Περιφέρειας. Σε «απόσταση αναπνοής» ακολουθούν το Ορλάντο και η Νέα Υόρκη με ρεκόρ 46-32 ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται το Κλίβελαντ με ρεκόρ 46-33.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο κορυφαίος για την ομάδα του Μιλγουόκι, που είδε τον Κρις Μίντλετον να τραυματίζεται και να αποχωρεί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Ο «Giannis» ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους (10/19 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 8/11 βολές), 15 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 4 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα ο Μπόμπι Πόρτις είχε 24 πόντους (4/6 τρίποντα) ενώ 23 πόντους αλλά με άσχημα ποσοστά (1/7 τρίποντα) πρόσθεσε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Για τους Νικς ο Τζέιλεν Μπράνσον ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 43 πόντους και 8 ασίστ. Μάλιστα, σε πέντε φετινά παιχνίδια κόντρα στους Μπακς ο Μπράνσον έχει μέσο όρο 37,2 πόντων αποδεικνύοντας ότι τα «ελάφια» αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο να τον περιορίσουν.

Εξαιρετικός ήταν για ακόμη ένα ματς ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο με 26 πόντους (8/11 τρίποντα) ενώ 18 πόντους με 10 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Αϊζέια Χάρτενσταϊν και 15 πόντους ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Μπόστον Σέλτικς, τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/4) στις 02:30 στο Μιλγουόκι.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Απριλίου 2024 - 10:02

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.