Φεύγει από τον Εθνικό ο Μαρίνος Σατσιάς

Την αποχώρηση του ανακοίνωσε από τον πάγκο του Εθνικού ο Μαρίνος Σατσιάς. Παρά την καλή πορεία του Εθνικού με τη δική του παρουσία στον πάγκο δεν θα συνεχίσει και την επόμενο σεζόν.

"Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Θα τελειώσει η χρονιά και θα φύγω. Έχω προτάσεις από το εξωτερικό και θα αποφασίσω. Έδωσα τα πάντα στην ομάδα και η ομάδα μου έδωσε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο γιατί στα δύσκολα ήταν κοντά μου", σχολίασε μεταξύ άλλων ο Κύπριος τεχνικός.

Πάντως, μπορεί να αναφέρθηκε σε ομάδες του εξωτερικού αλλά είναι πιθανό να παραμείνει Κύπρο και να συνεχίσει σε μεγάλη ομάδα.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Απριλίου 2024 - 09:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.