Παγκύπριοι αγώνες ενόργανης γυμναστικής

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Γυμναστικής διοργάνωσε το Σάββατο το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών και Γυναικών, στην Λάρνακα.

Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος αγώνας στη Κυπρο πριν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ιταλία όπου οι αθλητές μας της Εθνικής Ανδρων θα διεκδικήσουν μια θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Στο Σύνθετο Ατομικό Πρωταθλητής για το 2024 στην Ενόργανη Γυμναστική Ανδρών είναι ο Γεωργίου Μάριος ο οποίος πήρε τη πρώτη θέση στο Πλάγιο Ίππο και στο Μονόζυγο, τη δεύτερη θέση στο Δίζυγο και την Τρίτη θέση στο Έδαφος και στους Κρίκους.

Ο Ηλίας Γεωργίου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Σύνθετο Ατομικό με την πρώτη θέση στο Δίζυγο και δεύτερη θέση στους Κρίκους και στο Μονόζυγο.

Τρίτος στο Σύνθετο Ατομικό ο Χαρή Μιχάλης που κατέκτησε την πρώτη θέση στο έδαφος και την δεύτερη θέση στον Πλάγιο ίππο.

Επίσης ο Σωκράτης Πηλακούρης κατέκτησε το Χρυσό μετάλιο στους κρίκους, ο Κυριάκου Νεόφυτος το Χρυσό μετάλλιο στο Άλμα Ίππου και το Αργυρό μετάλλιο στο έδαφος, ο Μαρκίδης Κυριάκος το Αργυρό μετάλλιο στο Άλμα Ίππου, ο Άγγονας Γιώργος το αργυρό μετάλλιο στο Δίζυγο και ο Ησαϊα Μιχάλης το Χάλκινο μετάλλιο στο Πλάγιο Ίππο.

Στις Γυναίκες Πρωταθλήτρια για το 2024 η Κυριακή Λυσάνδρου η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Δίζυγο και στο Έδαφος.

Στη δεύτερη θέση κατετάγη η Κωνσταντίνου Τατιάνα με την πρώτη θέση στο Άλμα Ίππου και τη δεύτερη θέση στη Δοκό και στο Έδαφος.

Η Λάλου Μαρίζα κατέκτησε την Τρίτη θέση με την Τρίτη θέση στο Δίζυγο.

Επίσης η Χαραλάμπους Γεωργία κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στη Δοκό, η Ιωάννου Ευθυμία το Αργυρό μετάλλιο στο Άλμα Ίππου και στο Δίζυγο, η Φεσά Γεωργία το Χάλκινο μετάλλιο στη Δοκό και στο Έδαφος και η Νησιφόρου Χριστίνα το Χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα Ίππου.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Απριλίου 2024 - 12:48

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.