Ομόνοια : Μεγάλη ανησυχία για “Φάμπι”, επανέρχονται Χαμάς και Στεπίνσκι

Κυριολεκτικά…στην πρίζα άπαντες στο ¨τριφύλλι” για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Φαμπιάνο.

Υπάρχει ανησυχία για τον βαθμό τη θλάσης που αποκόμισε στην προσπάθεια του να επαναφέρει την μπάλα από ελεύθερο στο ματς με τον Άρη και αποχώρησε δακρυσμένος, με σφοδρούς πόνους.
Τέτοιοι τραυματισμοί συνήθως χρειάζονται από 10 μέρες μέχρι και τέσσερις βδομάδες!. Και στους πράσινους σαφώς, απεύχονται το χειρότερο σενάριο. Προκύπτουν ευχάριστα με τους Χαμάς και Στεπίνσκι, αμφότεροι θα τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου, για τον αγώνα της Τετάρτης.

Παραμένει αμφίβολη η παρουσία του Μάθιους, κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει.

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Απριλίου 2024 - 12:57

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.