Ήττα της Εθνικής μας από τη Λευκορωσία

Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών στην προκριματική φάση του UEFA Women's EURO 2025.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 από τη Λευκορωσία στο Στάδιο Εθνικός Άχνας σε αγώνα που αφορούσε τον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας.
Το γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα επηρέασε αρνητικά την προσπάθεια και δυστυχώς ήρθε και το δεύτερο λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Δημιούργησε τις ευκαιρίες η ομάδα μας και θα μπορούσε να σκοράρει σε αυτό το νέο ξεκίνημα.
Η Λευκορωσία άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με την Kubichnaya και στο 45+2 με πέναλτι η Shuppo πέτυχε το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 90+5 η Shlapakova


Κύπρος (Στέφανος Βοσκαρίδης): Ματθαίου, Γεωργίου (56' Κυριακίδη), Χάρτυ, Σάββα, Σιακαλλή (79' Ελίνα Παναγιώτου), Μ. Παναγιώτου, Γιάννου (56' Χαραλάμπους), Φρίτα, Αριστοδήμου, Βιολάρη, Ε. Μιχαήλ (69' Ελένη Παναγιώτου).


Πρώτη συμμετοχή για την Χριστίνα Κυριακίδη με τη φανέλα της Εθνικής μας.
Για τον όμιλο μας έγινε επίσης ο αγώνας Γεωργία - Λιθουανία που έληξε ισόπαλος 2-2.
Για την Εθνική μας ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι στη Λιθουανία την Τρίτη 9 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί στην Κύπρο ο αγώνας της Λευκορωσίας με τη Γεωργία.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Απριλίου 2024 - 10:00

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.