Διπλό του Απόλλωνα με το βλέμμα στο κύπελλο


Καλύτερος ο Απόλλωνας πέρασε άνετα από την «Περιστερώνα» επικρατώντας της Δόξας με 2-0.


Η ομάδα της Λεμεσού έδειξε έτοιμη ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την Πάφο την ερχόμενη Τετάρτη στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Ο Κοστάκε άνοιξε το σκορ στο 31’ ενώ το δεύτερο τέρμα για τους γαλάζιους πέτυχε ο Πέρετζ με στο 68’. Ο Απόλλωνας παραμένει στην κορυφή του β’ γκρουπ με 52 βαθμούς.
Έχασε έδαφος η Δόξα στην μάχη για την παραονή στην κατηγορία.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Τάντι, Αντενόν (77′ Προβυδάκης), Βελκόφσκι, Αντωνιάδης, Τρούγιτς, Τραϊτσέφσκι (59′ Φοφανά), Αλσεούς (59′ Ναμπί), Β. Κυριάκου, Μέσκα (59′ Σαντίκ), Ασάντε (68′ Χάνι).
Απόλλων (Πάμπλο Μάτσιν): Δημητρίου, Σάντος (69′ Πεϊμπέρνς), Άδωνη, Αρτεάν, Γιούρτσεβιτς (81′ Μαλεκκίδης), Ποντικός, Σπόλιαριτς, Κολ (46′ Πέρετζ), Κοστάκε, Βαλμπουενά (46′ Χ. Κυριάκου), Κρεμέντσικ (46′ Μπακενγκά).
Γήπεδο: «Κατωκοπιά – Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης».
Σκόρερ: 37′ Κοστάκε, 78′ Πέρετζ.
Κίτρινες: 22′ Τάντι (3η), 66′ Τρούγιτς / 32′ Κολ, 61′ Άδωνη.
Αποβολές: -/-.
Διαιτητής: Κυριάκος Αθανασίου.
Βοηθοί: Όμηρος Τζιωρτζής (α’), Στέφανος Αναστασίου (β’) / Τέταρτος: Κωνσταντίνος Φωτίου.
VAR: Μενέλαος Αντωνίου / ΑVAR: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Συντάκτης: Γιώργος Μελετίου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Απριλίου 2024 - 20:31

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.