Ιορδάνου: "Έχω πάρει email από επενδυτές, δεν θέλω να γίνω πρόεδρος"

Ο Κωνσταντίνος Ιορδάνου μιλώντας σε podcast αποκαλύψαμε ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η εξεύρεση νέων επενδυτών -από πλευράς δικής του- για το ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ. «Έχω πάρει δύο email.

Ένας Κύπριος που ζει στη Νέα Ορλεάνη, ΑΠΟΕΛίστας, μου γράφει είμαι κοντά σου, θέλω τις λεπτομέρειες και το πώς μπορώ να επενδύσω δίπλα σου. Με ρωτούν εσύ θα κάνεις κουμάντο; Ναι, τους λέω, τότε μου λένε έχω ενδιαφέρον. Νομίζω έχω καλό όνομα παγκοσμίως γιατί πέτυχα σε αρκετές επιχειρήσεις», ανέφερε ο κ. Ιορδάνους.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ το απέρριψε. «Να γίνω εγώ πρόεδρος για του ΑΠΟΕΛ; Όχι, δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω τις εμπειρίες, δεν νομίζω να είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος. Αυτό θέλει αφιέρωση, πρέπει να είσαι εδώ. Η διοίκηση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας είναι πολύπλοκη».

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Απριλίου 2024 - 09:16

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.