Β΄ γκρουπ: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα για το δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος της δεύτερης φάσης, με τους αγώνες για την 7η αγωνιστική. Στις 17:00 ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται τη Δόξα στο Δασάκι με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο μιας και αν δεν κερδίσουν ούτε σήμερα οι πιθανότητες σωτηρίας θα είναι μόνο μαθηματικές.

Στις 19:00 η Καρμιώτισσα υποδέχεται την ΑΕΛ και στοχεύει σε μία ακόμη νίκη που ουσιαστικά θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή. Η ΑΕΛ έχει κερδίσει την Καρμιώτισσα στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων και στοχεύει να πάρει τρεις ακόμη βαθμούς.

Ο Οθέλλος, επίσης στις 19:00, φιλοξενεί τον Απόλλωνα και μετά τη νίκη του επί της Δόξας ελπίζει ακόμη στο θαύμα της σωτηρίας. Είναι δύσκολο αλλά αν κερδίσει τον Απόλλωνα θα συνεχίσει να ελπίζει.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΖ και τη Νέα Σαλαμίνα στις 19:00. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το πρώτο πρόγραμμα του ΡΙΚ στους 88.2.

Για τον πρώτο όμιλο η 6η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο στις 17:00 έχουμε το Ομόνοια-Άρης, στις 19:30 το ΑΕΚ-Πάφος και την Κυριακή στις 17:00 το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Απριλίου 2024 - 10:02

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.