Συμβιβασμός που άφησε τα πάντα ανοιχτά για την 4η θέση στο Άρης-Πάφος (βίντεο)

Άρης και Πάφος εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Άλφα-Μέγα», στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των πλέι οφ.

Ως εκ τούτου όλα παραμένουν ανοικτά όσον αφορά την τέταρτη θέση.

Το σκορ αρχικά άνοιξε ο Μοντνόρ στο 25ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα ο Ζαζά ισοφάρισε σε 1-1.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μουσούντα, Μπρόρσον, Καζού (23′ Ουρόσεβιτς), Σόκε, Στρούσκι (77′ Μπράουν), Σάβο (65′ Κοκόριν), Μοντνόρ, Σεμέδο, Γκομίς (77′ Μαγιαμπέλα).

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ρους, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε, Τζάτζα (70′ Μπρούνο), Τάνκοβιτς, Ζάιρο.

Σκόρερ: Μοντνόρ 25′ / Τζάτζα 26′

Κίτρινες: Μπρόρσον, Σάβο / Ναμ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Απριλίου 2024 - 21:20

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.