Κυπελλούχος Χάντμπολ η Ένωση Νεολάιας Αθηένου για τρίτη σερί χρονιά

Το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο ΟΠΑΠ Γυναικών στο Χάντμπολ και έβδομο στην ιστορία της πανηγυρίζει από την Παρασκευή (26/4) η Ένωση Νεολαίας Αθηένου

Σε έναν τελικό γεμάτο ανατροπές σκορ και συναισθημάτων, στο γεμάτο από κόσμο του Χάντμπολ κλειστό «Κυριάκος Πίσσης», η ομάδα του Απόστολου Μιχαήλ επικράτησε 24-21 του Πανελλήνιου που για δεύτερη συνεχή χρονιά φτάνει στην πηγή αλλά δεν… ξεδιψάει.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με την ΕΝ Αθηένου να επικρατεί 13-8 στο ημίχρονο και τον Πανελλήνιο να φέρνει τούμπα το ματς και να προηγείται 18-21 εννιά λεπτά πριν το τέλος.

Ακολούθως η ομάδα του Γιάννου Ιωάννου έπαθε μπλακ – άουτ με την ΕΝ Αθηένου να πετυχαίνει συνολικά έξι γκολ χωρίς απάντηση. Στο 21-21 η Γαστρινάκη έβαλε δύο γκολ στο τελευταίο τρίλεπτο και έκανε το σκορ 23-21 κρίνοντας τον τελικό.

Πολυτιμότερη του Final-4 αναδείχθηκε η Γεωργία Τρύφωνος. Πρώτη σκόρερ του τελικού ήταν η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου του Πανελλήνιου ενώ για τις νικήτριες η Πυρογιάτη έβαλε 9.

Με τον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών έπεσε η αυλαία στο γυναικείο χάντμπολ για τη σεζόν 2023-24 με την ΕΝ Αθηένου να κερδίζει το Κύπελλο και το ΑΣ Λατσιά το Πρωτάθλημα.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Απριλίου 2024 - 08:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.