Νέα σενάρια για Καρλίτος και ΑΠΟΕΛ

Εκ νέου μετεγγραφικά σενάρια για ΑΠΟΕΛ και Καρλίτος.

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ φέρεται να βρίσκεται ο Ισπανός επιθετικός Καρλίτος, ο οποίος είναι γνωστός από το πέρασμα του στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία.

Ο 33χρονος φορ πήρε μεταγραφή στην Αστάνα τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα του Καζακστάν παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Καρλίτος είχε μια εξαιρετική μισή σεζόν με τη Λαμία πριν αποχωρήσει για την Αστάνα, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με τον ΑΠΟΕΛ ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Η ανάρτηση του Ισπανού δημοσιογράφου Eugenio González Aguilera:

«Ο Καρλίτος έχει δεχθεί δύο προτάσεις για να επιστρέψει στην Πολωνία, όπου ήταν ο MVP και ο πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2017-18. Πήγε στην Αστάνα το Μάρτιο, ενώ υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από τις Wieczysta Kraków και Βίσλα Κρακοβίας, όπως επίσης από τους Άρη και ΑΠΟΕΛ από την Ελλάδα κι από την Κύπρο».

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Απριλίου 2024 - 12:32

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.