Κλήση Χρύση Μιχαήλ για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17

Με δύο προπονήσεις συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2024.

Στην κλήση του προπονητή της Εθνικής μας Χρύση Μιχαήλ βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ: Κυριάκος Στρούθου, Μάξιμος Πετούσης, Μάριος Σταυρινίδης, Παναγιώτης Χαραλάμπους, Πέτρος Ιωάννου, Σταύρος Παναγή, Στέφανος Βασιλείου, Χρίστος Λουκαϊδής
ΑΕΛ: Θεόκλειτος Πολυχρονίου
ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ: Κυριάκος Σωτηρίου
Ανόρθωση: Χαράλαμπος Μιχάλας
ΑΠΟΕΛ: Ανδρέας Αγγελίδης, Γιώργος Τζιωρτζής, Νικόλας Αχιλλέας Λυσάνδρου, Σάββας Μίχος, Φίλιππος Κοκκινόφτας
Απόλλων: Κοσμάς Ιωάννου, Στέλιος Χατζημανώλη
Άρης: Άννινος Νικολάου, Ραφαήλ Δημοσθένους, Σταύρος Δημοσθένους
ΕΝ Παραλιμνίου: Μάριος Χατζηλευτέρη
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών: Χαράλαμπος Βαττής
Ομόνοια Αραδίππου: Γιώργος Παπαχαραλάμπους
Ομόνοια Λευκωσίας: Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Θεοχάρους, Χρύσης Ευαγγέλου

Οι προπονήσεις θα γίνουν στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Απριλίου. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 15:30, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών 16:00 και προπονήσεις 16:30.

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Απριλίου 2024 - 12:49

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.