Αμφίβολος ο Μίντλετον για το τρίτο παιχνίδι των Μπακς με τους Πέισερς

Οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τη σειρά των playoffs του πρώτου γύρου της Ανατολικής Περιφέρειας κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, χωρίς δύο από τους τρεις καλύτερους παίκτες τους.

Ο Κρις Μίντλετον ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο που τον εμπόδισε να προπονηθεί την Πέμπτη και θέτει υπό αμφισβήτηση την κατάστασή του για τον 3ο αγώνα στην Ιντιανάπολις. Οι Μπακς έπαιξαν ήδη τα δύο πρώτα παιχνίδια αυτής της σειράς χωρίς τον δις φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην αριστερή γάμπα.

«Είναι μια άλλη κατάσταση για την οποία κρατάμε την ανάσα μας», είπε ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Μίντλετον για την Παρασκευή. «Ειλικρινά, δεν ξέρω».

Το injury report του NBA το απόγευμα της Πέμπτης ανέφερε τον Αντετοκούνμπο ως αμφίβολο και τον Μίντλετον ως αμφισβητούμενο για τον αγώνα της Παρασκευής.

Ο Μίντλετον έχει μέσο όρο 19 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 5 ασίστ στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς. 

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Απριλίου 2024 - 12:37

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.