Παράσταση τίτλου με 3άρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ, "γκέλαραν" Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Θρίαμβος της ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό και άλμα τίτλου, «γκέλαραν» Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Ίσως στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς η «ένωση»κυριάρχησε του «τριφυλλιού», κερδίζοντας με το εμφατικό 3-0 στην «OPAP Arena». Είναι πλέον στο +4, έχοντας και την ισοβαθμία με τους «πράσινους» και πιο κοντά από ποτέ στο back2back. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ελίασον με δύο γκολ, είδε δίχτυα και ο Πόνσε, με τον Αλμέιδα να κερδίζει κατά κράτος τον Τερίμ, στην σκακιέρα των πάγκων. Κακώς δε δόθηκε πέναλτι στο 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, σε μαρκάρισμα του Αραούχο στον Κώτσιρα.

Διαιτητής: Βιλί Ντελαζό (Γαλλία)
Κίτρινες: Ακαϊντίν, Γέντβαϊ
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (77΄ Άμραμπατ), Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (82΄ Μάνταλος), Ελίασον (77΄ Μήτογλου), Αραούχο (58΄ Γκατσίνοβιτς), Πόνσε (77΄ Γκαρσία)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας (77΄ Βαγιαννίδης), Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ (64΄ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας (64΄ Βέρμπιτς), Λημνιός (46΄ Σπόραρ), Παλάσιος (46΄ Βιλένα), Ιωαννίδης

zelson_martins_me_arh.webp

Άρης-Ολυμπιακός 1-1, με Μορόν και Ζελσόν Μάρτινς: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους Πειραιώτες, που στο 1ο μέρος ήταν απολαυστικοί με τεράστιες ευκαιρίες, δύο δοκάρια και τον Κουέστα, να “κατεβάζει ρολά.”

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα (90+3 Ροζ), Φετφατζίδης (60’ Μορόν), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (60’ Ζαμόρα), Μορόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόι, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε (68’ Τσικίνιο), Φορτούνης, Ζέλσον (79’ Ναβάρο), Γιόβετιτς (68’ Ποντένσε), Ελ Κααμπί (87’ Ελ Αραμπί).

Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία «μαχαιριά» και δυσκολεύει ο τίτλος για το δικέφαλο, που έσωσε τα χειρότερα στο 90+9 με τον Σβαμπ, ισοφαρίζοντας το γκολ του Σλίβκα.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46’ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (76’ Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (75’ Λέικ), Σλίβκα (86’ Τερεζίου), Κοντονίκος (69’ Τόσιτς), Μάλτσι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (69’ Οτο), Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες (56’ Μπάμπα), Σβαμπ, Οζντόεφ (75’ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (56’ Τάισον), Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (56’ Τόμας)

vokolos_konstantelias.webp

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ 75 (33)

Παναθηναϊκός 71 (33)

ΠΑΟΚ 68 (32)

Ολυμπιακός 67 (32)

Άρης 49 (33)

Λαμία 35 (33)

Επόμενη Αγωνιστική (8η)

Κυριακή 28 Απριλίου

Ολυμπιακός-Λαμία 17:00

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19:30

Παναθηναϊκός-Άρης 20:30

@Photo credits: eurokinissi

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Απριλίου 2024 - 10:50

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.