Τελικός κυπέλλου: Αποφασίζουν αύριο για εισιτήρια και ώρα έναρξης

Η σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου αναμεσά στην Ομόνοια και την Πάφο θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ.

Θα καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στην διεξαγωγή του αγώνα που θα γίνει στις 18 Μαΐου στο ΓΣΠ. Θα αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει ο κάθε φιναλίστ, αριθμός ο οποίος αναμένεται να είναι κοντά στις 9 χιλιάδες.

Επίσης, θα οριστικοποιηθεί η ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Η ΚΟΠ προτείνει να αρχίσει ο τελικός στις 19:00 ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha προτείνει όπως γίνει η σέντρα στις 20:00.

Θυμίζουμε ότι βάσει της προκήρυξης, η Ομόνοια θα πάρει την Ανατολική και τη Βόρεια, ενώ η Πάφος θα πάρει το κάτω διάζωμα της Δυτικής και τη Νότια.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Απριλίου 2024 - 10:01

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.