Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου, ο οποίος εξασφάλισε την πρόκριση του και για τους Ολυμπιακούς!

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου. Στο Ρίμινι, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, η Εθνική Ομάδα Αντρών γράφει τη δική της ιστορία εξασφαλίζοντας τη θέση της στον Τελικό στο Σύνθετο Ομαδικό.

Στον γενικό προκριματικό αγώνα ο Μαριος Γεωργίου πήρε 84.265. Η επίδοσή του τον φέρνει στην 1η θέση του Σύνθετου Ατομικού Εξαιρετική εμφάνιση είχε και ο Ηλίας Γεωργίου με 82.066 που κατάφερε να είναι στη 10 θέση. Σημαντική εμφάνιση είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές μας που με τις πολύ καλές τους εμφανίσεις έφεραν την Κύπρο στη 8η θέση της κατάταξης εξασφαλίζοντας μια θέση στον Τελικό του Ομαδικού.

Ο Μαριος Γεωργίου με ένα φανταστικό αγώνα πήρε το χρυσό στο Σύνθετο ατομικό και 3 προκρίσεις στους Τελικούς στο Μονόζυγο, Δίζυγο και Πλάγιο Ίππο εξασφάλιζοντας για ακόμη μια φορά, την 3η μέχρι τώρα, πρόκριση του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Δελτίο Τύπου

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Απριλίου 2024 - 22:52

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.