Οι σκέψεις του Πριέτο που δύσκολα μένει…

Με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και την Ανόρθωση να είναι σε δύσκολη θέση είναι λογικό καθημερινά να προκύπτουν νέα προβλήματα και νέα θέματα τα οποία έχει να διαχειριστεί η διοίκηση.

Η σημερινή Γενική Συνέλευση αναμένεται να φέρει κάποιες νέες εξελίξεις αν και δύσκολα οι εξελίξεις αυτές θα είναι τέτοιες που θα καθορίσουν πράγματα. Όλα δείχνουν ότι δεν θα προκύψει νέα διοίκηση σήμερα, όμως δεν αποκλείεται να εκφραστεί πρόθεση από κάποιους να βγουν μπροστά.

Μία περίπτωση πάντως που αναμένεται να απασχολήσει την ομάδα της Αμμοχώστου και να φέρει νέα δεδομένα είναι αυτή του Αντόνιο Πριέτο. Μέχρι σήμερα δεν έγιναν γνωστές οι σκέψεις και οι προθέσεις του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, όμως είναι δεδομένο ότι ο Πριέτο δεν είναι «ζεστός» για την ώρα να συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Πιθανόν να περιμένει να δει και ο ίδιος τι θα γίνει με τη νέα διοίκηση και μετά να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Απριλίου 2024 - 14:56

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.