Κοντίδης: Εικοστός μετά από τρεις ιστιοδρομίες στο Hyeres

Εικοστός είναι ο Παύλος Κοντίδης μετά τη συμπλήρωση τριών ιστιοδρομιών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Στην 20η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης, μετά τη συμπλήρωση των πρώτων τριών ιστιοδρομιών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Hyeres.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Κύπριο ιστιοπλόο την Τρίτη (23/04), ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν δυο κούρσες, με τον Κοντίδη να τερματίσει 29ος και 36ος.

Σε συνδυασμό με την πέμπτη θέση στην οποία τερμάτισε στην πρώτη ιστιοδρομία της Δευτέρας, ο ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού με 24 βαθμούς ποινής συμπληρώνει την 20άδα.

Στην πρωτοπορία βρίσκεται ο Βρετανός Michael Beckett με 4β., ενώ τον ακολουθούν ο Νορβηγός Η. Tomasgaard και ο Αυστραλός Μ. Wearn με 11β.

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Απριλίου 2024 - 09:31

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.