Οι «νερατζούρι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ιταλίας στο “Derby della Madonnina” (vid)

Κανένας οπαδός της Ίντερ δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο τρόπο για να πανηγυρίσει το 20ο πρωτάθλημα της αγαπημένης του ομάδας. Οι «νερατζούρι»  υπέταξαν τη Μίλαν με 2-1 και «ράβουν» δεύτερο αστέρι!

Με κεφαλιά-κανονιά του Ατσέρμπι, η Ίντερ πήρε από το 18ο λεπτό το προβάδισμα. Η Ίντερ διπλασίασε το προβάδισμα της, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με εκπληκτικό γκολ του Τουράμ. «Φωτιά» στο παιχνίδι έβαλε προσωρινά ο Τομόρι στο 80ο λεπτό, ο ‘Αγγλος «κάρφωσε» την μπάλα με κεφαλιά, στο βάθος της εστίας, για το 2-1. ‘Ομως η μοίρα του ματς δεν άλλαξε. Και η ‘Ιντερ το κατέκτησε στο “Derby della Madonnina”. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, Ερνάντες και Ντούφρις μπλέχτηκαν σε… καυγά, με τον διαιτητή να τους αποβάλει και τους δύο.

Δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης, ο Καλάμπρια είδε και αυτός κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό χτύπημα εκτός φάσης.

Η "χρυσή βίβλος"

Οι πρωταθλητές Ιταλίας

  • Γιουβέντους 36
  • Ίντερ 20
  • Μίλαν 19
  • Τζέονοα 9
  • Προ Βερτσέλι 7
  • Μπολόνια 7

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2024 - 10:46

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.