Μπάσκετ - ΑΕΚ σε Ανόρθωση: «Άστοχες οι φωνές για τη διαιτησία, καλή επιτυχία με τον Κεραυνό»!

Το Δ.Σ της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει ως «άστοχες τις φωνές της Ανόρθωσης για τη διαιτησία», μετά το μεταξύ τους ντέρμπι στην ΟΠΑΠ Basket League.

Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση για τα συγχαρητήρια που μας έδωσε μετά την λήξη ενός συναρπαστικού αγώνα που καθόρισε την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου.
Αντιλαμβανόμαστε την πίεση που υπάρχει σε μια ομάδα, η οποία προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό για πρώτη φορά στην ιστορία της και να μπει σφήνα στις υπόλοιπες ομάδες, αλλά θεωρούμε ότι οι φωνές για την διαιτησία του αγώνα είναι άστοχες.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις το οποίο παίχτηκε ως τα τελευταία δευτερόλεπτα λόγω και της διαφοράς 8 πόντων που έπρεπε να καλυφτεί.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί βλέποντας ξανά το παιχνίδι και ειδικά τα τελευταία 3 λεπτά του αγώνα εάν οι αποφάσεις που παρθήκαν από τους παίχτες των δύο ομάδων και όχι των διαιτητών, καθόρισαν την τύχη του αγώνα και την τελική διαφορά και να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Ευχόμαστε στην ομάδα της Ανόρθωσης καλή επιτυχία στους ημιτελικούς με τον Κεραυνό.
Με εκτίμηση
Διοικητικό Συμβούλιο ΑΕΚ». 

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2024 - 13:23

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.