"Εκτέλεσε" τους Λέικερς του φοβερού Λεμπρόν ο Μάρεϊ με buzzer - 'Εκαναν το 2-0 επίσης, "Καβς" και Νικς (vids)

'Εκαναν το 2-0 στα playoffs οι πρωταθλητές Νάγκετς, οι Καβαλίερς και οι Νικς.

Μυθικοί Νάγκετς, με καρδιά πρωταθλητή, επέστρεψαν από το -20 και λύγισαν με 101-99 τους Λέικερς με buzzer-beater του Μάρεϊ, κάνοντας το 2-0 στην σειρά των playoffs. O Γιόκιτς; Ήταν απλώς... Γιόκιτς, τελειώνοντας τον αγώνα με trible double, 27 πόντους, 20 ριμπάουντ και 10 ασίστ!

Για τους Λέικερς, που είδαν το απίθανο πρώτο μέρος τους να πηγαίνει στράφι, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν εκπληκτικός, με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ, αλλά και μοιραίος στο τέλος. Εξαιρετικός και ο Άντονι Ντέιβις, με 32 πόντους - 11 ριμπάουντ.

Εξαιρετικοί οι Καβαλίερς στο Game 2 με τους Μάτζικ, έφτασαν ακόμα και στο +22 και επικράτησαν με 96-86, κάνοντας το 2-0 στην σειρά.

Οι Νικς βρέθηκαν 30 δευτερόλεπτα μακριά από την ήττα στην Νέα Υόρκη από τους Σίξερς, αλλά έκλεισαν τον αγώνα με σερί 8-0 και πήραν την νίκη με 104-101, επίσης κάνοντας το 2-0 στην σειρά.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2024 - 14:03

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.