Το Ελ Κλάσικο και άλλα Διεθνή ντέμπι

Με γκολ του Τζουντ Μπέλινγχαμ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το Κλάσικο απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 3-2 και είναι αγκαλιά με τον τίτλο.

Με το σκηνικό του πρώτου γύρου να επαναλαμβάνεται, όταν ο Άγγλος είχε σκοράρει ξανά στις καθυστερήσεις και χάρισε τη νίκη στη Ρεάλ η «βασίλισσα» είναι στο +11 από τους Καταλανούς, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος. Στο 6ο λεπτό ο Κρίστενσεν άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα και ο Βινίσιους στο 18΄ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Φερμίν Λόπεζ στο 69΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Τσάβι, όμως η Ρεάλ όχι μόνο απάντησε ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Λούκας Βάθκεθ ,αλλά πήρε και τη νίκη με το γκολ του Μπέλικχαμ στις καθυστερήσεις.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε περίπατο στο ντέρμπι με τη Λιόν κερδίζοντας 4-1 χωρίς μάλιστα να αγωνιστεί ούτε λεπτό Κίλιαν Εμπαμπέ. Τα γκολ για τους επίδοξους πρωταθλητές Γαλλίας σημείωσαν με αυτογκόλ ο Μάτιτς, ο Μπεράλντο και δυο τέρματα πέτυχε ο Γκονσάλο Ράμος. Το μόνο που κατάφερε η Λιον ήταν να μειώσει με τον Νουαμάχ.

Στην Αργεντινή η Μπόκα Τζούννιορς με φοβερή ανατροπή νίκησε τη Ρίβερ Πλέιτ με 3-2 στο «Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες» και πέρασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Η Ρίβερ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με γκολ του Μιγκέλ Μπόρχα. Οι Χενέιζες έκαναν την ανατροπή με δυο γκολ του Μιγκέλ Μερεντιέλ και την καρφωτή κεφαλιά του Έντινσον Καβάνι. Η Ρίβερ απλά μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Πάουλο Ντίας.

Στη Σουηδία ο Ιωάννης Πίττας συνεχίζει να «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίχτυα μιας και σκόραρε και στο ντέρμπι της ΑΪΚ με την Ντζουργκάρνετ. Ο Κύπριος επιθετικός έκανε το 2-0 στο ντέρμπι της Στοκχόλμης και γνώρισε την αποθέωση.

Επιμέλεια: Γιώργος Τρίκος

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Απριλίου 2024 - 12:19

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.