Ολυμπιακός: Αποχώρησε από την προπόνηση ο Γουόκαπ, ατομικό ο Παπανικολάου λόγω ίωσης!

Απρόοπτο δύο μέρες πριν την πρώτη «μάχη» με την Μπαρτσελόνα για τα play off της EuroLeague στον Ολυμπιακό, με τον Τόμας Γουόκαπ να μην ολοκληρώνει την προπόνηση έχοντας ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τα παιχνίδια απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με ένα απρόοπτο στην προπόνηση της Δευτέρας (22/4). Ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στη μέση.

Κάτι που προφανώς γεννά μια ανησυχία στις τάξεις της ομάδας, μιας και το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι προγραμματισμένο το απόγευμα της Τετάρτης (24/4 - 22:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τρίτης στην Καταλονία, με τον Γουόκαπ φυσικά να ακολουθεί κανονικά την αποστολή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, μέτρησε ακόμα μία απουσία από την προπόνηση της Δευτέρας. Αυτήν του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ένεκα μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Προφανώς και ο Γουόκαπ αποτελεί πολύ σημαντικό γρανάζι στη «μηχανή» του Ολυμπιακού, τόσο στην άμυνα όσο και στη λειτουργία της επίθεσης. Στη φετινή σεζόν ο 32χρονος γκαρντ μετράει 8.7 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ, 1.5 κλέψιμο σε σχεδόν 27 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Απριλίου 2024 - 14:18

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.