Με καρδιά επίδοξου πρωταθλητή ο Παρνασσός, 3-1 προηγείται στις νίκες της Ανόρθωσης (vid)

Με καρδιά επίδοξου πρωταθλητή ο Παρνασσός Στροβόλου επικράτησε της Ανόρθωσης με 28-27 σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι και έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών, στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ  χάντμπολ Ανδρών.

Ο Παρνασσός ήταν μπροστά και με 4 γκολ διαφορά, έκανε το c.back η Ανόρθωση και το ματς κρίθηκε με buzzer του Hajduc, οκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με τη διαφορά να γίνεται στο φινάλε με το τέρμα του Χάιντουκ, με το οποίο έφθασε σε διψήφιο αριθμό, όντας ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με δέκα τέρματα. Επτά γκολ σημείωσε από πλευράς των φιλοξενουμένων ο Ελευθέριος Σεϊρεκίδης.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 28 Απριλίου, στις 18:00 στο ΑΤΙ. Ο πρωταθλητής κρίνεται στις 5 νίκες.

Παρνασσός (Σάββας Ζωγράφος): Ππούμος, Ταρτίος 1, Γουργούμης, Παρασκευά 2, Δημοσθένους, Τορνικίδης 1, Στουμπής, Χάιντουκ 10, Καπετάνιος, Καρκάλατος 5, Draskic 6, Ευδοξίου, Πέτρου, Νάκος 2, Valentin 1

Aνόρθωση (Mάριος Ευσταθιάδης): Μιχαηλίδης, Μωραΐτης 1, Λεωνίδου 1, Lazzarin, I. Aργυρού 5, Jovanovski, Leonard 1, Σεϊρεκίδης 7, Χ. Αργυρού 5, Τότος 3, Παπακυπριανού, Καϊμακάμης 3, Μιμίκος, Σαμαράς, Μούγκιτς 1, Φέσιας

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Απριλίου 2024 - 12:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.