"Ζωντανή" στο "κόλπο" του τίτλου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ κέρδισε και την Ομόνοια (2-0) και ονειρεύεται τον τίτλο, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινοπράσινοι του Μπεν Σιμόν με γκολ των Λόπες (49’) και Τόνγκια (65’) έφθασε στη νίκη.

Οι Λαρνακείς έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που συνέχισαν να είναι κυρίαρχοι, αλλά έφτιαξαν και ευκαιρίες. Ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με τον Λόπες (49’) και συνέχισαν να ψάχνουν κι άλλο γκολ για να θέσουν γερές βάσεις για τη νίκη και το βρήκαν με τον Τόνγκια (65’).

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνκού, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Πονς, Γκάμα (72′ Ναούμ), Τόνγκια (79′ Σάντος), Φαράζ (69′ Γκιούρτσο), Σολ (79′ Κάσας), Λόπες (69′ Μάμας).

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Ουζόχο, Μάθιους, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, Μπασιρού, Κούσουλος (69′ Αλιούμ), Χαραλάμπους (69′ Κασάμα), Σίμιτς (78′ Κακουλλής), Σεμέδο, Στεπίνσκι (46′ Μπάκιτς).

Σκόρερ: Λόπες 49′, Τόνγκια 65′ / –

Κίτρινες: – / Κακουλλής

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΑΕΚ ARENA

Διαιτητής: Κροχ Μόρτεν

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μπράμσεν Στέφεν

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μάρκους Μάρτιν

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Κρίστοφερσεν Μαντς-Κρίστοφερ

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Απριλίου 2024 - 16:24

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.