ΑΠΟΕΛ και... Κβιλιτάια δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Άρη

Εκπληκτικός ο Γεωργιανός, νίκησαν οι Γαλαζοκίτρινοι.

Σοβαρός ΑΠΟΕΛ λύγισε με 2-0 τον Άρη. Η ομάδα του Σα Πίντο με τέρματα των Τσεπάκ και Κβιλιτάια πήραν το πολυπόθητο τρίποντο και διατηρήθηκαν στην κορυφή.

Το σκορ διαμόρφωσαν οι Τσεπάκ (8’) και Κβιλιτάια (31’) από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με τον Γεωργιανό να χάνει και πέναλτι στο 56’. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Σανέ στο 70’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για την 9η αγωνιστική της β’ φάσης, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Ομόνοια ως τυπικά φιλοξενούμενους, ενώ ο Άρης υποδέχεται την Πάφος FC. Και οι δύο αναμετρήσεις την προσεχή Κυριακή (28/4) στις 19:00.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό (71′ Ζέφτε), Εντονγκαλά, Μαρκίνιος (71′ Δώνης), Κβιλιτάια (83′ Κβιλιτάια).

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Σανέ, Μουσούντα (58′ Μάτισικ), Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Νίκολιτς, Μπράουν (46′ Σάβο), Σόκε, Μπένγκτσον, Μαγιαμπέλα (74′ Μποακί), Μοντνόρ (46′ Γκομίς).

Σκόρερ: Τσεπάκ 8′, Κβιλιτάια 31′ / –

Κίτρινες: Σούσιτς, Μαρκίνιος / –

Αποβολές: – / 70′ Σανέ (2η κίτρινη)

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Βερίσιμο Φάμπιο (Πορτογαλία)

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Καϊτάνοβιτς Νέιτς (Σλοβενία)

AVAR: Βασιλείου Αδάμος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Απριλίου 2024 - 22:37

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.