Ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres για το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς

Στη μάχη του δεύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2024 μπαίνει από τη Δευτέρα, 22 Απριλίου, ο Παύλος Κοντίδης στο Hyeres, όπου έχει πετύχει σημαντικές επιτυχίες στο παρελθόν και που φέτος έχει ακόμη περισσότερη σημασία, καθώς είναι η τελευταία μεγάλη συνάντηση για τους κορυφαίους ιστιοπλόους του κόσμου πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Ο Κύπριος ιστιοπλόος στην γαλλική πόλη είχε πάρει το 2022 το Χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Την πρώτη θέση στην συγκεκριμένη τοποθεσία είχε κατακτήσει και το 2018 σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ πέρσι ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου.

Στο «Wimbledon της ιστιοπλοΐας», όπως ονομάζεται, θα αγωνιστούν σχεδόν 1000 αθλητές προερχόμενοι από 90 διαφορετικές χώρες και πέντε ηπείρους. Από τη διοργάνωση θα κατανεμηθούν οι τελευταίες 39 θέσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Παύλος Κοντίδης έχει ήδη εξασφαλισμένη την έκτη παρουσία του σε Ολυμπιάδα, από τον Αύγουστο του 2023 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, στο οποίο κατετάγη έκτος.

Από τη Δευτέρα (22/04) μέχρι την Παρασκευή (26/04) θα διεξαχθούν δέκα ιστιοδρομίες και το Σάββατο (27/04) οι πρώτοι δέκα στη γενική κατάταξη θα αγωνιστούν στην κούρσα μεταλλίων.

Δελτίο Τύπου

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Απριλίου 2024 - 09:30

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.