«Διπλό» με πεντάρα και με ανατροπή για Καρμιώτισσα, υποβιβασμός για Οθέλλο

Αν και η ΑΕΖ προηγήθηκε 2-0 στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Καρμιώτισα, εντούτοις οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με το επιβλητικό 5-2. Μία νίκη που έχει σπρώξει οριστικά και μαθηματικά στη Β΄ Κατηγορία τον Οθέλλο.

Η ΑΕΖ προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Σιφνέος (17΄) και Ματόνγκο (24), όμως το γκολ του Θεοδώρου στο 41΄ έδωσε ψυχολογία στην Καρμιώτισσα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε μόνο η ομάδα του Μάριου Χαραλάμπους που ισοφάρισε στο 48΄ με τον Κατσαντώνη, έχασε πέναλτι στο 51΄ με τον Κατσαντώνη να αστοχεί και στο 66΄ ο Θεοδώρου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε προβάδισμα στην ομαάδα του.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσαν ο Ρόσι στο 82΄ και ο Ουεσλάτι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Αντωνίου, Σλόγκαρ (77' Γιουσούφ), Χριστοφή (77' Αρτζούμα), Ρόχα, Ματόνγκο (55' Αντωνίου), Ελευθερίου, Σιφναίος, Ντιγκινί, Χρίστου, Σαμπο (67'Σαρφό)

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς (63' Άντος), Μαλόνε, Ντούμπια (32' Θεοδώρου) (74' Ουεσλάτι), Νεοφύτου, Μιχαήλ (32' Ρόσι), Παντελή, Τσουκαλάς, Αγγελή, Κατσαντώνης (74' Γκραντινάρου), Κοβάσεβιτς, Ψύχας

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Απριλίου 2024 - 21:21

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.