Στην Μπάσκετ λιγκ με νίκες ξεκίνησαν την δεύτερη φάση, Κεραυνός, ΑΕΚ και Ανόρθωση.

Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, με 81-74. Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασαν οι γαλαζοκίτρινοι που εξέδωσαν ανακοίνωση.


Ο Κεραυνός μπήκε δυνατά στον αγώνα και έχοντας την υπεροχή πήρε προβάδισμα στο σκορ, με το δεκάλεπτο να κλείνει 20-16 υπέρ της γηπεδούχου ομάδσς .
Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 25-25 προτού η ομάδα του Στροβόλου να πάρει εκ νέου προβάδισμα και να κρατήσει το προβάδισμά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με 37-33.
Στην τρίτη περίοδο οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν πιο επιθετικοί, έφεραν ξανά το παιχνίδι παίρνοντας μάλιστα προβάδισμα με 45-42 για να λείξει το τρίτο δεκάλεπτο ισόπαλο 57-57.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κεραυνός κατάφερε παρά την πίεση να κρατηθεί επικεφαλής και να πάρει την νίκη με 81-74.
MVP ο Raynolds με 22 πόντους, 5 ασίστ και 1 ριμπάουντ.
Στα άλλα παιχνίδια η μεγάλη κυρία επικράτησε της ΑΕΛ με 80-65 ενώ η ΑΕΚ δια περιπάτου κέρδισε τον Απόλλωνα με 118-73. Η ομάδα της Λάρνακας ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Ανόρθωση.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2024 - 19:12

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.