Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών: Με το βλέμμα στον μεγάλο τελικό

Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας Βόλεϊ γυναικών μπαίνει απόψε (20:00) στην ημιτελική φάση. Η Ολυμπιάδα Νέαπολης υποδέχεται την ΑΕΛ κι είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον τελικό. Η πρωταθλήτρια έχει πολύ περισσότερες ποιοτικές επιλογές και την εμπειρία για να κάνει το πρώτο βήμα, ενώ για την ΑΕΛ θα είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την πρόκριση στον επαναληπτικό στη Λεμεσό.

Στον άλλο αποψινό αγώνα, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Απόλλωνα. Για τις ερυθρόλευκες του Μπάλλου θα ήταν τεράστια επιτυχία η πρόκριση στον τελικό κι υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση ανάμεσα στους οπαδούς τους. Από την άλλη, οι κυανόλευκες του Γιαπάνη θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με θετικό πρόσημο και παρά τα προβλήματα, στοχεύουν στο «διπλό» που θα κάνει πιο εύκολο το έργο τους.

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2024 - 17:15

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.